Carrot Cake met Banaan en Roomkaas

Wat een verrassend sponzige, zachtzoete en romige cake is dit!  

Bereiding: 20 min.
Oven: 170 graden, 90 min.

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 2 bananen
  • 200 gr. lichtbruine basterdsuiker
  • 200 ml. zonnebloemolie
  • 250 gr. zelfrijzend bakmeel
  • 200 gr. poedersuiker
  • 300 gr. winterpeen
  • 60 gr. walnoten
  • 25 gr. boter
  • 8 gr, bakpoeder
  • 3 el. roomkaas
  • 1/2 tl. zout
  • 2 tl. kaneel

Kok, camera, edits en animatie: Jeffrey Knol

Zalmwraps met dille en crème fraîche

Zalm in tortillawraps met frisse dille en lichte, maar romige crème fraîche: heerlijk bij een bruisende borrel of bijvoorbeeld bij de brunch.

Bereiding: 25 min.

Ingrediënten:

  • 200 gr. gerookte zalm
  • 100 gr. crème fraîche
  • 1 pak tortillawraps
  • halve sinaasappel
  • verse dille (4 à 5 takjes)
  • 1 teen knoflook
  • peper en zout
  • paprikapoeder

Kok, camera en edits en animatie: Jeffrey Knol